TUTTERCARE

Nooit meer het speentje van je kleintje kwijt met deze speenkoord? Uniek gepersonaliseerd met zijn/haar naam? Tuttercare zorgt voor de ideale oplossing!

De speenkoord is gemaakt van siliconen of houten kralen en heeft een clip die je kunt bevestigen aan kleding of bijvoorbeeld aan de riempjes van de maxi-cosi.

Het silicone is 100% food grated silicone. De siliconen kralen en bijtringen zijn BPA vrij, deze zijn 100% veilig en niet giftig. De houten kralen en bijtringen worden door ons behandeld met biokokos- en biolavendelolie. Zo blijven ze mooi van kleur en drogen niet uit. De lavendelolie zorgt dan weer voor een aangename en rustgevende geur. Onze tutjeskoorden en bijtringen zijn geen speelgoed en enkel te gebruiken onder toezicht van een volwassene. ​Controleer voor en na gebruik op loszittende delen, beschadigingen of slijtage. Wij versturen onze producten in plastic zakjes. Dit is geen speelgoed en moet verwijderd worden.

We vervangen koppeltekens in namen door een kleine houten kraal. Verder voorzien we geen speciale tekens, umlaut of accenten omdat we hoofdletters gebruiken.

Hygiëne : afspoelen met water en gebruik enkel een milde zeep. Babymeubeltjes is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van de producten.

Bibs (T)
Bibs (T)
7
Houten Bijtspeeltjes (T)
Houten Bijtspeeltjes (T)
16
Siliconen Bijtspeeltjes (T)
Siliconen Bijtspeeltjes (T)
90

GIFT SETS?

BEKIJK HIER

BABYMEUBELTJES VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG!

Neem even een koffietje lieve ouders, en bekijk hier rustig ons volledige assortiment