TUTTERCARE

Nooit meer het speentje van je kleintje kwijt met deze speenkoord? Uniek gepersonaliseerd met zijn/haar naam? Tuttercare zorgt voor de ideale oplossing!

De speenkoord is gemaakt van siliconen of houten kralen en heeft een clip die je kunt bevestigen aan kleding of bijvoorbeeld aan de riempjes van de maxi-cosi.

 Het silicone is 100% food grated silicone. De siliconen kralen en bijtringen zijn BPA vrij, deze zijn 100% veilig en niet giftig. De houten kralen en bijtringen worden door ons behandeld met biokokos- en biolavendelolie. Zo blijven ze mooi van kleur en drogen niet uit. De lavendelolie zorgt dan weer voor een aangename en rustgevende geur. Onze tutjeskoorden en bijtringen zijn geen speelgoed en enkel te gebruiken onder toezicht van een volwassene. ​Controleer voor en na gebruik op loszittende delen, beschadigingen of slijtage. Wij versturen onze producten in plastic zakjes. Dit is geen speelgoed en moet verwijderd worden.

We vervangen koppeltekens in namen door een kleine houten kraal. Verder voorzien we geen speciale tekens, umlaut of accenten omdat we hoofdletters gebruiken.

Hygiëne : afspoelen met water en gebruik enkel een milde zeep. Babymeubeltjes is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van de producten.

Armbandjes
Armbandjes
21
Benodigdheden DIY
Benodigdheden DIY
26
Clips
Clips
98
Drukwerk
Drukwerk
13
Houten Kralen
Houten Kralen
49
Koord
Koord
53
kralen
kralen
985
Luxekralen
Luxekralen
305
Nieuw
Nieuw
88
Oefenpakket
Oefenpakket
16
Popjes van Geluk DIY
Popjes van Geluk DIY
2
Verpakking
Verpakking
34

NEEM OOK EEN KIJKJE BIJ GIL & LEA?

BEKIJK HIER

WELKOM BIJ BABYMEUBELTJES

Dagelijks maakt Babymeubeltjes vele mama’s, papa’s en kindjes blij. Daar draait alles om voor ons. Babymeubeltjes is er voor jou op alle magische momenten die je beleeft.

Mooie babyspullen, eerlijke prijzen, een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is, maar ook een topservice, een goede bereikbare klantenservice en ‘verrassen met de kleinste details’ dragen hieraan bij.

Dagelijks staan wij met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen jou blij maken met dat waar wij goed in zijn.

 Heb je een vraag, we helpen je graag op weg via info@babymeubeltjes.be.